WERKEN BIJ TITANS

Wil je weten hoe leuk het er bij ons aan toe gaat en waaraan je jou mag verwachten? Lees dan snel verder wat een paar van onze interne werknemers hiervan zeggen.

“Werkvoldoening binnen een ongedwongen sfeer”

Als laatst bijgekomen Prospector/ Recruiter  is het uiteraard altijd een beetje zoeken om je weg en de juiste flow te vinden binnen het bedrijf. Het team van TiTANS heeft er voor gezorgd dat ik mij direct welkom voelde en heeft mij ondersteund waar ik het nodig had. Ondanks dat het team uit verschillende personen bestaat  van verschillende leeftijden en verschillende karakters , vormen we toch 1 goed samenwerkend geheel.  We zijn een hechte professionele groep dankzij  de motivatie, aanpak en de wil dat we allemaal hebben om  hetzelfde doel te bereiken nl “de perfecte match” te vinden voor de klant en de kandidaat een juist positie aan bieden waarbij hij zich goed.  Door een  persoonlijke aanpak en de persoonlijke gesprekken die we voeren bij de klant zowel ter plaatse of via skypemeetings hebben we een goed zicht over wat er precies verlangd  wordt van zowel de klant als de kandidaat. Het is net dat wat ons wellicht onderscheidt  van andere consultancy bedrijven. Dankzij de familiale sfeer , de uitgebreide IT kennis van de zaakvoerder en de kans op eigen inbreng binnen het team en uiteraard  hun titaanse strijdlust werd ik meegetrokken in hun vibe om vooruit te gaan en mijzelf  steeds te verbeteren .


— Ellen, Prospector/Recruiter bij TiTANS

“Fijne teamspirit die me inzicht doet ontwikkelen”

Bij TiTANS draait alles om het team. Met een positieve vibe en vlotte babbel ben je hier op je plaats. Het ontwikkelen van inzicht in wat kandidaten drijft en motiveert bij het maken van belangrijke professionele keuzes is een sterkte die je nog elke dag verder ontwikkelt. Jouw voldoening haal je dan ook uit het organiseren van "de perfect match" tussen klant en kandidaat. Dit alles gebeurt onder het alziend oog van de supporterende collega's ;)

— Sofie, Recruiter bij TiTANS

“Elke dag een nieuwe uitdaging”

Er komt meer bij te kijken dan je denkt.

Een nieuwe aanvraag van een klant of beschikbaarheid van een consultant is de start van een nieuwe uitdaging – elke dag weer.

— Thibo, Recruitment Assistant


“Elke dag excelleren”

Werken bij TiTANS vergt veel moed en doorzetting. Communiceren met zeer veel verschillende mensen; betrokken zijn; echt luisteren naar wat mensen zeggen; meedenken; standpunten kunnen verdedigen; opportuniteiten kunnen zien of creëren en nauwgezet opvolgen… Alles in functie van gepaste oplossingen te vinden voor de klant. Het is weinigen gegeven al deze talenten te kunnen ontwikkelen. Daarbij kan TiTANS jou helpen. Jezelf ontwikkelen, beter worden en excelleren.

— Kees, Managing Director

JOIN THE TITANS

Heb jij ook titanenbloed en wil je je strijdstrepen verdienen in een jong en dynamisch bedrijf?FOLLOW THE TITANS

Wil je weten hoe de neverending story van TiTANS eruitziet? Volg ons op één van de links hieronder.

JOIN THE TITANS

Heb jij ook titanenbloed en wil je je strijdstrepen verdienen in een jong en dynamisch bedrijf?

SOLLICITEER

Kennis maken? Contacteer ons.

De titanen horen, lezen en zien jullie graag.

    SAMENWERKEN?

Zoekt u een partner die u helpt met het zoeken en invullen van moeilijke IT-profielen? Een partner waar u op kan rekenen en die “out of the box” denkt? Zoek dan niet verder en contacteer ons.

JOBS & OPDRACHTEN

VIND VACATURES